Fysieke winkel 053 - 432 38 07 

Voor huur en koop van uw wintersportmateriaal bent u bij ons aan het juiste adres!

Bij ’t Hoen Sport kunt u vanaf 15 november tot na Pasen terecht  voor een compleet assortiment wintersportartikelen variërend van ski’s, skischoenen, helmen, skibrillen, wintersportkleding en accessoires van alle bekende merken. Op onze ski-afdeling op de eerste etage vindt u een ruime selectie ski’s en skischoenen van o.a. Rossignol, Head, Atomic, Fisher en Salomon. Op deze afdeling kunt u tevens terecht voor de huur van uw materiaal. Op de begane grond van onze winkel vindt u modieuze en functionele skikleding, handschoenen, skihelmen van de meest toonaangevende merken zoals Tenson, Luhtha, Icepeak, Sinner, Casco, Bollé, Reusch, Leki e.a. Daarnaast kunt u uiteraard ook bij ons terecht voor professioneel onderhoud van uw ski’s en bindingen. Meer informatie over het onderhoud? Klik op onze prijslijst voor de tarieven en bekijk de video om een indruk te krijgen van wat er zo al gebeurd met uw ski’s als u ze bij ons achterlaat!

What’s new…

Bollé skihelmen – Custom Shell by Salomon en Atomic – Luhta skikleding

Verhuur, in alle rust kiezen voor het juiste materiaal…

Anders als bij aankomst op veel wintersportlocaties nemen we uitgebreid de tijd om gezamenlijk een keus te maken voor geschikt materiaal. Ons uitgebreide verhuurpakket ski’s en skischoenen wordt continu ververst en bestaat uit recreatief geschikte schoenen en ski’s, maar ook voor de gevorderde skiër hebben wij ruim voldoende keus. Voor onze verhuurtarieven kijkt u op onze prijslijst verhuur.

Onderhoud, veilig en voorbereid van start…

Onderhoud wordt door ons uitbesteed aan een professioneel bedrijf. Op deze manier bent u verzekerd van tip top onderhouden kanten en belag. Al het onderhoud wordt uitgevoerd in een uiterst moderne Montana onderhoudsstraat, voor de onderhoudstarieven kijkt u op onze prijslijst ski onderhoud.

Een impressie van hoe wij uw ski’s piste klaar maken ziet u hier.

ski-onderhoud

 

 

 

 

 

 

Kortom voor een geslaagde start van uw wintersportvakantie bent u bij ’t Hoen Sport aan het juiste adres!

©2016 ‘t Hoen Sport   -  ColofonWebdesign door Webton