Fysieke winkel 053 - 432 38 07 

Sportspecifieke webshops! Een ruime keuze, snel geleverd en tegen de juiste prijs!

Online uw voetbal, tennisschoenen, judopak of hockeyartikelen kopen, soms komt het gewoon even beter uit……

Ook online is ’t Hoen Sport flink vertegenwoordigd met een aantal sportspecifieke webshops. In deze shops verkopen wij een zeer uitgebreid assortiment artikelen tegen scherpe internetprijzen. Ons vaste team van ’t Hoen Sport Webwinkels bestaat uit 5 werknemers die er voor zorgen dat elke bestelling dezelfde dag nog verwerkt wordt. Meestal betekent dit, voor 16.00 u besteld is de volgende dag in huis!

Let wel op! De prijzen welke gecommuniceerd worden in onze online hockeyshop, sportschoenenshop en op Sportballen.com kunnen afwijken van onze standaard winkelprijzen. Dit onder invloed van essentiële aspecten in de winkel zoals persoonlijke aandacht en advies.

De volgende webshops zijn onderdeel van ’t Hoen Sport Webwinkels:

hockeygear2

Hockeygear.eu is één van Nederlands grootste hockey webshops. Op Hockeygear.eu kunt u terecht voor het meest uitgebreide assortiment sticks, schoenen, hockeykleding, protectie en meer… Dit alles tegen de scherpste online prijzen en ook nog razendsnel geleverd! Ook voor teamkleding, custom made artikelen of clubmateriaal bent u hier aan het juiste adres!

KHS-newKeepershandschoenen, sporttassen, blessurepreventie en keepers kleding. Nergens in Nederland vindt u zo’n groot aanbod als op Keepershandschoenen-shop.nl. Merken als Uhlsport, Reusch, Stanno, Adidas, Hummel, Erima en Mc David behoren tot het assortiment. Leveringen worden, bijna zonder uitzondering, dezelfde dag nog verstuurd!

InternetbannerEen zeer uitgebreid assortiment aan recreatie en wedstrijd judopakken, alsmede judobanden, tassen en alle aanverwante artikelen koopt u online bij IpponTime.nl. IpponTime.nl is één van de weinige online judoshops welke zo’n breed scala aan merken biedt. Essimo, Adidas, Matsuru, Fighting Films, Nihon Sport en IpponTime.nl behoren tot de merken welke online te bestellen zijn.

shoes2finalVoor een ruime keuze aan outlet sportschoenen van onder andere Adidas, Asics, Nike, Puma, Calcio Italia, Dita, Osaka, e.a. shopt u gemakkelijk en voordelig op Sportschoenen4U.nl! Naast onze outlet collectie vindt u hier tevens een selectie van de nieuwste modellen schoenen van alle bekende merken.

GT logoOp Goalietotaal.nl vindt u onze standaard collectie hockey keeper materiaal. Deze shop is te gebruiken voor particulieren alsmede voor materiaalcommissarissen van de hockeyvereniging! Enkele merken welke u hier aantreft zijn Obo, TK Hockey, Brabo, Mercian, CCM, Bauer, Olie, Tacks,etc.

HockeywebshopHockeywebshop.de is een nieuw onderdeel van t Hoen Sport Webwinkels en middels deze internetwinkel richten wij ons volledig op de Duitse hockeymarkt. Het assortiment is afgestemd op de eisen van de Duitse consument en leveringen uiteraard gewoon binnen 24 uur zoals u van ons gewend bent!

Op Padel-tennis.nl koopt u voordelig uw padelrackets, padeltassen, padelballen en meer aanverwante padelartikelen! Wij voeren de volgende merken: Adidas, Dropshot en Dunlop.

Hockey-webshop.com is onderdeel van t Hoen Sport Webwinkels en middels deze internetwinkel richten wij ons volledig op de Engelstalige hockeymarkt. Het assortiment is afgestemd op de eisen van de Britse consument en leveringen geschieden binnen 3-4 werkdagen!

Hockeywebshop.es is  onderdeel van t Hoen Sport Webwinkels en middels deze internetwinkel richten wij ons volledig op de Spaanstalige hockeymarkt. Het assortiment is afgestemd op de eisen van de Spaanse en Argentijnse consument en leveringen geschieden binnen 3-7 werkdagen!

Hockeywebshop.fr is  onderdeel van t Hoen Sport Webwinkels en middels deze internetwinkel richten wij ons volledig op de Fransstalige hockeymarkt. Het assortiment is afgestemd op de eisen van de Franse consument en leveringen geschieden binnen 3-4 werkdagen!

sportballenOp Sportballen.com koopt u voordelig uw voetballen, volleyballen, korfballen of andere ballen. Ballen van de merken: Derbystar, Select, Mikasa, Gala, Erima, ThinkSoccerSkills, Wilson, Dunlop, Molten, e.a. zijn ruim vertegenwoordigd. Dit alles natuurlijk snel geleverd en gegarandeerd tegen de laagste prijs!

©2016 ‘t Hoen Sport   -  ColofonWebdesign door Webton