Fysieke winkel 053 - 432 38 07 

Volleybalschoenen, een nieuwe volleybal of teamkleding? Natuurlijk bij `t Hoen Sport!

Anders dan in de gemiddelde sportzaak tref je bij `t Hoen Sport een zeer complete functionele collectie volleybalschoenen aan. Wij selecteren altijd een complete range van de toonaangevende merken en uiteraard in alle prijsklassen. Of je nu op zoek bent naar de Asics Sensei, Asics Netburner of een goed model volleybalschoen van Mizuno, je kunt er vanuit gaan dat `t Hoen Sport deze altijd op voorraad heeft! Uiteraard is er altijd deskundig personeel aanwezig voor advies op maat. Voor de prijs van de volleybalschoenen hoef je het ook niet te laten, wij geven standaard 10% korting op de gehele collectie volleybalschoenen zodat je nauwelijks duurder uit bent dan in een internetshop! Kortom, de collectie en het advies van een speciaalzaak gecombineerd met een gunstige prijs!

Bezoek sportschoenen4u.nl »

Verder kun je bij ons terecht voor een ruime keuze in o.a. kneepads, blessurepreventie artikelen, coachborden en kousen. Daarnaast uiteraard ook voor volleyballen en beachvolleyballen van o.a. Mikasa, Gala en Molten. Wil je alvast een indruk krijgen van ons aanbod en bijbehorende prijzen? Kijk dan eens op Sportballen.com.

What’s new!

Gala Beachvolleybal Smash JR – Mizuno Wave Lightning black/pink – Beachvolleyballen weer voldoende voorradig

Uw volleybalteam of vereniging voordelig en fullservice in de kleding…

Bent u als volleybalvereniging, volleybalteam of sponsor op zoek naar een partner in de levering van clubkleding of teamkleding? Neem eens contact met ons op en gezamenlijk maken we een keuze uit teamkleding van bijvoorbeeld Adidas, Nike, Hummel, Erima, Custom made of MiTeam kleding. Vanaf uw aanvraag tot aan uitlevering van de kleding wordt u geholpen door één vast contactpersoon. Uiteraard tegen scherpe condities en een fullservice werkwijze zoals u van ons gewend bent!

`t Hoen Sport is trots partner te zijn van o.a.:

WEBTON HENGELO – TWENTE 05 – VV HARAMBEE – VV HAVOC – BSC UNISSON – WEBTON BEACH TWENTE

Bekijk al onze acties »

©2016 ‘t Hoen Sport   -  ColofonWebdesign door Webton