Fysieke winkel 053 - 432 38 07 

De nieuwste voetbalschoenen van de beste merken...

Bij ’t Hoen Sport vind u een schoenenwand met meer dan 80 modellen voetbalschoenen van o.a. Adidas, Nike, Puma en Calcio. Of u nu komt voor een voordelig model voetbalschoen voor uw zoon of dochter (reeds v.a. 24,95) of op zoek bent naar het nieuwste model van bijvoorbeeld Adidas, ’t Hoen Sport is altijd één van de eersten die collecties aanbiedt van traditionele modellen, van de Adidas Copa Mundial tot de nieuwste Messi schoenen! Standaard geven wij 10% korting op onze gehele collectie voetbalschoenen, u bent hierdoor altijd voordelig uit, zelfs als u komt voor het allernieuwste model! Daarnaast vindt u extra voordelige voetbalschoenen in onze outlet met kortingen oplopend tot wel 70%!

Bezoek vrouwenvoetbalwebshop.nl » Bezoek sportschoenen4u.nl »

Speciaal voor de keepers….

Een ander specialisme binnen de voetbalsport is onze enorme collectie keepershandschoenen. Als grootste online aanbieder van keepershandschoenen binnen Nederland ben je ook in de winkel verzekerd van de meest uitgebreide collectie welke je maar kunt bedenken. Voordelige modellen of de absolute paradepaardjes van keepershandschoenen van Reusch, Adidas, Stanno en Uhlsport zijn bij ons doorlopend in alle maten voorradig. U koopt  onze keeperhandschoenen tegen een standaard korting van 10% op de adviesprijzen. Tevens zijn wij ook dealer van Most keepershelmen en hoofdbescherming, deze producten bieden de keeper net dat stukje extra veiligheid! Keepersbroeken, keepersshirts, blessure preventie artikelen en nog veel meer behoren uiteraard ook tot ons standaard assortiment.

Voetballen van alle merken tegen internetprijzen

Voetballen van Adidas, Erima, Derbystar, Monta en andere merken zijn volop voorradig, voor een indruk van onze collectie voetballen neemt u alvast een kijkje op Sportballen.com. Naast de standaard trainings- en wedstrijdvoetballen verkopen wij ook trainingsballetjes van ThinkSoccerSkills en MiniSoccerbal. Door te trainen volgens deze methode scherp je je techniek aanzienlijk aan. Ons aanbod TSS en MiniSoccerballen vind je tevens op Sportballen.com.

Klantenkaart

Ben je in het bezit van onze klantenkaart (aanvragen is kosteloos!) dan ontvang je altijd 10% korting op voetbalschoenen, keepershandschoenen en voetbalkleding en over al je andere voetbalaankopen krijg je 10% spaartegoed. Op deze manier koop je al je voetbalspullen voordelig maar toch met de service, kennis en persoonlijke aandacht die je van een voetbalspecialist kunt verwachten!

Whats new!

Uw voetbalteam of vereniging voordelig en fullservice in de kleding…

Bent u als vereniging, team of sponsor op zoek naar een partner in de levering van clubkleding of teamkleding? Neemt u eens vrijblijvend contact met ons op en gezamenlijk maken we een keuze uit teamkleding van bijvoorbeeld Adidas, Nike, Hummel, Jako of Custom made kleding. Vanaf uw aanvraag tot aan uitlevering van de kleding wordt u geholpen door één vast contactpersoon. Uiteraard tegen scherpe condities en een fullservice werkwijze zoals u van ons gewend bent!

`t Hoen Sport is trots partner te zijn van o.a.:

VV RIGTERSBLEEK – KVV LOSSER – VV ENSCHEDESE BOYS – CVV SPARTA – VOETBALSCHOOL OOST – VV VOSTA – VV DRIENERLO – VAN DER VELDEN VOETBALSCHOOL

Bekijk al onze acties »

©2016 ‘t Hoen Sport   -  ColofonWebdesign door Webton