Fysieke winkel 053 - 432 38 07 

Samenwerken dat is waar het om draait...

Sponsoring en sport zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en natuurlijk is hiervoor ook een belangrijke rol weggelegd voor de lokale sportzaak. Middels onze ondersteuning aan sportverenigingen houden we het sporten betaalbaar voor iedereen!

`t Hoen Sport heeft samenwerkingsmogelijkheden voor bijna alle sportverenigingen. Ons uitgangspunt hierbij is altijd dat een duurzame samenwerking mogelijkheden schept voor alle belanghebbenden, t.w. de vereniging, de leden en de sportzaak. Verenigingen welke zich aan ons committeren kunnen jaarlijks rekenen op een lucratieve vaste sponsorbijdrage, affiliatie marge en eventuele provisies middels ons maatschappelijk verantwoorde recycling programma. Daarnaast kunnen verenigingen rekenen op een vast contactpersoon welke de belangen van de vereniging behartigd en alle orders begeleidt. De leden profiteren op hun beurt van extra kortingen op voor hen zinvolle producten, een passend advies en desgewenst mogelijkheden tot online shoppen van clubkleding, “custom made” clubitems en meer…

Wilt u als vereniging weten wat wij zo al te bieden hebben qua sponsoring, verenigingskleding, kleding spaarplan, “custom made” clubartikelen, materialen en meer?

Neem dan eens contact op met Tim Bevers via info@hoensport.nl of 0638554377 en vraag geheel vrijblijvend een oriënterend gesprek aan waarin wij u onze werkwijze toelichten.

Enkele voorbeelden van verenigingen waar wij een duurzame samenwerking mee hebben zijn:

 

©2016 ‘t Hoen Sport   -  ColofonWebdesign door Webton