Fysieke winkel 053 - 432 38 07 

Voor de ruimste keuze en het beste advies ga je naar de tennisspecialist...

‘t Hoen Sport staat al sinds jaar en dag bekend om haar tennis specialisme, dat resulteert in een wel heel ruime keuze aan tennisrackets, tennisschoenen en aanverwante artikelen. Wij zijn onder andere dealer van Prince, Babolat, Pro Kennex, Wilson, Head, Asics en K-swiss. Verspreid over de bovengenoemde tennismerken voeren wij een uitgebreide range tennisrackets en tennisschoenen welke wij continu voorradig hebben. De keuze van met name een racket kan erg moeilijk zijn, daar je aan de “buitenkant” niet ziet wat de eigenschappen zijn. Voor rackets gaat zeker niet op “hoe duurder hoe beter”, maar de keuze van een racket dat aansluit bij jou spelniveau is van essentieel belang. Dit is daarnaast te “fine tunen” met de juiste snaar en de juiste bespankracht. Om u te assisteren in de keuze van uw racket staan er deskundige medewerkers klaar en zijn er voldoende test mogelijkheden voor alle rackets!

Bezoek sportschoenen4u.nl »

Uiteraard voor de beste prijs!

Uiteraard begrijpen wij dat prijs ook een rol speelt bij de keuze van uw verkooppunt. Vandaar dat wij wedstrijdframes verkopen tegen de actuele internetprijzen en overige rackets standaard verkocht worden tegen een kortingspercentage van 10%! Kortom, voor een persoonlijk advies gecombineerd met de beste prijs bent u bij ’t Hoen Sport Enschede aan het juiste adres!

Onze tennisklantenkaart, heeft u ‘m al?

Bent u in het bezit van onze tennis klantenkaart (aanvragen is kosteloos!) dan ontvang u altijd 10% korting op tennisrackets en tennisschoenen en over al je andere tennisaankopen krijg je 10% spaartegoed. Op deze manier koop je al je tennisspullen voordelig, maar toch met de service en kennis die je van een specialist kunt verwachten!

Bespanningen

Ook voor al uw racket bespanningen kunt u bij ons terecht, wij bieden bespanningen aan van verschillende merken met ieder zijn eigen kenmerken. Laat u dus door ons adviseren welke bespanning het beste bij uw speelstijl past. In overleg bepalen we wanneer uw racket weer bespannen klaar ligt, zodat u weer de baan op kunt.  Een actueel overzicht van onze bespanningen en de bijbehorende prijzen ziet u in onze prijslijst bespanningen.

What’s new!

Babolat Pure Aero – Adidas T16 tenniskleding

Uw tennisteam of voordelig en fullservice in de kleding…

Bent u als team of sponsor op zoek naar een partner in de levering van tenniskleding? Neemt u dan eens vrijblijvend contact met ons op en gezamenlijk maken we een keuze uit teamkleding van bijvoorbeeld Adidas, Nike, Babolat, Lutha, Bjorn Borg, Reece of MiTeam kleding. Vanaf uw aanvraag tot aan uitlevering van de kleding wordt u geholpen door één vast contactpersoon. Uiteraard tegen scherpe condities en een fullservice werkwijze, zoals u van ons gewend bent!

Kortom een bezoekje brengen aan onze winkel aan de Kuipersdijk in Enschede is een must voor elke tennis(st)er!

`t Hoen Sport is trots partner te zijn van o.a.:

TV WOOLDRIK – ELTC – TOPSPINNERS – TV QUICK OLDENZAAL – BOEKELOSE TENNISCLUB – LTC LOSSER – TC LUDICA – TC LONNEKER – TEZ – TC DIEKMAN – TVVS

©2016 ‘t Hoen Sport   -  ColofonWebdesign door Webton