Fysieke winkel 053 - 432 38 07 

De combinatie van vele leveranciers onder één dak...

Als school of instelling bent u bij ’t Hoen Sport aan het juiste adres als het gaat om de aanschaf van sport- en spelmateriaal, kleding,  inrichting van uw sportzaal of fitnessruimte.

De kracht van ’t Hoen Sport in het beleveren van scholen en instellingen zit in de combinatie van verschillende leveranciers waar wij mee samenwerken. In overleg bepalen we welke sportmaterialen het beste aansluiten bij uw specifieke wensen en hier zoeken wij de best passende leverancier voor. Door onze brede selectie aan inkoopkanalen en inkoopvolume zorgen wij voor scherpe prijzen en een passend product. Combineren van producten van de diverse schoolsportleveranciers is hierdoor geen probleem.

Ook voor zaken als schoolsport T-shirts, sportkleding en kleding voor uw sportevenementen, bent u bij ons aan het juiste adres. Zo zijn wij partner van o.a. Bonhoeffer College, Stedelijk Lyceum, ROC Oost Nederland, Universiteit Twente, Gemeente Enschede en Brandweer Enschede.

Bent u als school of instelling geïnteresseerd om eens te komen praten? Neem dan vrijblijvend contact op met Jordie Besselink via jordie@hoensport.nl of bel even met 053 4323807.

Recent

©2016 ‘t Hoen Sport   -  ColofonWebdesign door Webton