Fysieke winkel 053 - 432 38 07 

Voor de meest uiteenlopende sportartikelen...

Naast de producten welke wij verkopen voor de ‘uitgelichte’ sporten op onze site kunt u bij ons tevens terecht voor de volgende sporten:

Badminton

Badmintonrackets verkopen we van de merken Carlton, Yonex en Dunlop. Ons assortiment bestaat uit voordelige badmintonrackets welke geschikt zijn voor recreatief of schoolgebruik tot badmintonrackets voor de (ver) gevorderde badmintonspeler. Uiteraard wordt dit aangevuld met een ruime keuze in badmintonschoenen, badmintonshuttles en onze badmintonracket bespan service.

Basketbal

Als een van de weinige sportzaken in de regio bieden wij een compacte collectie basketbalschoenen aan van o.a. Nike, Adidas en And1. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een mooi aanbod basketballen van Molten, Mikasa en Spalding; voor de aankoop van deze basketballen kunt u overigens ook terecht op Sportballen.com.

MySole by Fisher

Het finetunen van uw functionele sportschoen en het ondervangen/voorkomen van blessures doen wij middels ons aanbod in functionele sportzolen van MySole. Bent u opzoek naar inlays welke extra demping geven, heeft u last van een hielspoor, zoekt u extra ondersteuning of is een hakverhoging wenselijk om uw schoen net dat beetje extra comfort te geven? Dan biedt het programma van MySole de oplossing! Samen met onze vakkundige medewerkers bepalen we samen welke aanpassingen wij kunnen doen in uw sportschoenen.

Squash

Net als ons badminton-assortiment kunt u bij ons tevens terecht voor squashrackets van verschillende merken in een brede prijsopbouw. Dus bent u op zoek naar een voordelig squashracket of juist een specifiek model dat aansluit bij uw speelstijl, bij ’t Hoen Sport in Enschede bent u aan het juiste adres. Dit samen met onze ruime collectie squashschoenen en onze squashracket bespan service maakt een bezoekje aan onze winkel de moeite waard!

Darts

Op zoek naar een mooi setje nieuwe darts van BV Harrows of Winmau? ’t Hoen Sport biedt een uitgebreide selectie darts in de prijsrange van € 9,95 tot € 99,95. Natuurlijk bent u bij ons ook aan het juiste adres voor een setje nieuwe flights, shafts, puntenslijpers, flight protectoren of andere dart artikelen! U kunt uiteraard uw nieuwe darts bij ons in de winkel uitproberen voor u de keuze maakt met welk type dartpijlen u de winkel uit gaat!

Fitness

Naast een ruime collectie fitnesskleding van de toonaangevende merken zoals Nike, Björn Borg, Adidas e.a. merken vind je bij ons een selectie fitnessschoenen voor o.a. Aerobics, CrossFit, Fitness, etc. Ook voor uw dumbelts, dynaband, springtouw of fitnessmatje kunt u uiteraard bij ons terecht.

Zwemmen

Voor een mooie collectie zwemkleding, een zwembrilletje van Speedo, een badmuts, neusklemmetjes of bijvoorbeeld een poolboy kunt u bij ons terecht.

 

©2016 ‘t Hoen Sport   -  ColofonWebdesign door Webton