Fysieke winkel 053 - 432 38 07 

Over ’t Hoen Sport

’t Hoen Sport is van oudsher een begrip in Enschede en omstreken vanwege haar sportspecialisme in vrijwel alle denkbare sporten.

Al in 1934 werd t Hoen Sport opgericht door de familie ’t Hoen, waarna het bedrijf overging naar de volgende generatie. Na de pensionering van meneer en mevrouw ’t Hoen nam de toenmalige bedrijfsleider het bedrijf over, waarna Vincent Spekreijse het stokje vervolgens in 2005 overnam. Een langgekoesterde droom kwam voor hem in vervulling.

In de loop der jaren is er veel veranderd binnen de sportbranche. ’t Hoen Sport haalt haar kracht uit het razendsnel anticiperen op nieuwe ontwikkelingen binnen de snel veranderende (sport)markt. Het assortiment wordt continu aangepast en geoptimaliseerd om aan de wensen van de meest veeleisende sporter te kunnen voldoen. Daarnaast zijn er vanaf 2008 steeds meer gespecialiseerde internetwinkels onder ’t Hoen Sport online gekomen. Deze nieuw ingeslagen weg blijkt een perfecte toevoeging te zijn, want ’t Hoen Sport Webwinkels behoort inmiddels tot één van de grootste sport internetaanbieders van Nederland! Het voordeel dat behaald wordt door deze schaalvergroting vertaalt zich direct in het mogelijk maken van een breed en diep assortiment en de daarbij behorende scherpe prijzen. Door het volume in onze internetshops kunnen we ook in onze fysieke winkel een breder en dieper assortiment voeren en scherpere prijzen hanteren. Uiteraard gaat dit gepaard met de van oudsher hoge service graad en uitgebreide productkennis van onze vaste team!

Onze credo is dan ook, COLLECTIE – ADVIES – SERVICE – VOORDEEL. Op deze vlakken zullen wij ons ten alle tijde trachten te onderscheiden!

©2016 ‘t Hoen Sport   -  ColofonWebdesign door Webton