Fysieke winkel 053 - 432 38 07 

Vincent Spekreijse

Bel of mail Vincent voor meer informatie.

053 4323807
Stuur een e-mail

Eigenaar van ’t Hoen Sport sinds 2005

Na een dienstverband van 15 jaar en een tussentijdse “break” voor een studie en werkzaamheden bij een collega sportwinkel staat Vincent sinds 2005 als eigenaar aan het roer van ’t Hoen Sport.

Naast zijn interesse in alles wat met sport te maken heeft is hij gespecialiseerd in wintersport en alle racketsporten. U ziet hem in de winkel dan ook voornamelijk op deze afdelingen.

Buiten de werkzaamheden op de winkelvloer kunt u bij hem terecht voor al uw vragen m.b.t. de financiële administratie.

Jordie Besselink

Bel of mail Jordie voor meer informatie.

053 4320498
Stuur een e-mail

Uw vaste aanspreekpunt voor verenigingszaken en teamkleding…

Met zijn jarenlange ervaring (in dienstverband en tevens als zoon van de vorige eigenaar) is Jordie de persoon voor het onderhouden van contacten met scholen, verenigingen, instellingen en bedrijven. Hiernaast is hij verantwoordelijk voor onze internetafdeling en houd hij toezicht op de inkoop van ons brede assortiment.

Bij Jordie kunt u terecht voor al uw teamkleding offertes en bestellingen, verenigingszaken en schoolsportartikelen. Als fanatiek keeper, tennisser en skiër kan hij u tevens voorzien van professioneel advies op het gebied van alle veld- zaal-, winter- en racketsporten.

Tim Bevers

Bel of mail Tim voor meer informatie.

053 3001364
Stuur een e-mail

Sinds 1992 een vertrouwd gezicht…

Tim is al bijna 25 jaar actief in de sportwereld en is binnen ’t Hoen Sport verantwoordelijk voor alle zaken aangaande sponsoring & communicatie. Tevens is hij verantwoordelijk voor de internetwinkels welke onder t Hoen Sport draaien.

Bij Tim kunt u terecht voor samenwerkingsmogelijkheden met verenigingen en bedrijven. Ook voor een scherpe offerte op maat m.b.t. teamkleding en een professioneel advies op het gebied van hockey, zaal- en veldsporten bent u bij hem aan het juiste adres!

Sander Jaarsveld

Bel of mail Sander voor meer informatie.

053 4323807
Stuur een e-mail

Afdeling wintersport

Sander is binnen ’t Hoen Sport verantwoordelijk voor onze wintersportafdeling op de 1e etage. Voor de verkoop en verhuur van skimateriaal en uw ski-onderhoud moet u bij Sander zijn.

Bij Sander kunt u tevens terecht voor advies bij de aanschaf van tennisrackets en is hij onze vaste bespanner van rackets.Daarnaast is Sander contactpersoon voor de bestelling van sportprijzen, hij kan u van alle advies voorzien in de keuze van uw sportprijzen.

Steven Bartelink

Bel of mail Steven voor meer informatie.

053 4323807
Stuur een e-mail

Ons aanspreekpunt op de hockeyafdeling

Steven is weer terug bij t Hoen Sport , na een kleine onderbreking middels een dienstverband in de autobranche, is hij terug waar zijn passie ligt.

Steven is vanaf 2016 onze vaste aanspreekpunt op de hockeyafdeling. Of het nu gaat om advies en orderafhandeling van uw keepermateriaal- of clubmateriaal orders, teamkledingadvies of gewoon voor de aankoop van een paar schoenen of een hockeystick. Bij Steven bent u aan het juiste adres! Naast zijn hoofdtaak op de hockeyafdeling kunt u bij steven terecht voor advies m.b.t. alle zaal- en veldsporten.

Lisette Evers

Bel of mail Lisette voor meer informatie.

053 4323807
Stuur een e-mail

Allround medewerkster

Met een vrijwel fulltime functie is Lisette verantwoordelijk voor alles aangaande de in- en verkoop van onze modieuze kledinglijn, badkleding en zwemsport artikelen. Ook is Lisette verantwoordelijk voor de zorgvuldige presentatie van de artikelen in onze winkel. Als allround medewerkster en met een jarenlange ervaring kunt u voor een eerlijk en betrouwbaar advies bij Lisette terecht.

Sandra Perik

Bel of mail Sandra voor meer informatie.

053 4323807
Stuur een e-mail

Allround medewerkster

Als allround medewerkster en haar jarenlange ervaring bij ’t Hoen Sport kunt u bij Sandra terecht voor een eerlijk en professioneel advies op het gebied van vrijwel alle artikelgroepen. Zij is mede verantwoordelijk voor de zorgvuldige presentatie van de artikelen in onze winkel. Sandra heeft een parttime functie en is sinds jaar en dag een constante factor is ons team.

Diane Reekers Reekers

Bel of mail Diane Reekers voor meer informatie.

053 4323807
Stuur een e-mail

Allround medewerkster

Als allround medewerkster kunt u op dinsdag bij Diane terecht voor een eerlijk advies voor al uw sportartikelen. Diane heeft een parttime functie en is sinds 10 jaar onze redder in nood in drukke tijden.

Niek Gevers

Bel of mail Niek voor meer informatie.

053 4323807
Stuur een e-mail

Allround medewerker met passie voor wintersport…

Niek is sinds 2016 in dienst getreden om de bezetting op de wintersportafdeling compleet te maken. Als fanatiek snowboarder, skiër en voetballer kan hij als geen ander enthousiast een advies geven over onze producten. Niek kan u voorzien van professioneel advies op het gebied van vrijwel alle artikelgroepen!

Kenny Kroes

Bel of mail Kenny voor meer informatie.

053 3001364
Stuur een e-mail

Allround medewerker

Kenny is onze allround medewerker met als specialisatie voetbal gezien zijn enorme kennisniveau, affiniteit en ervaring als speler van Udi.

Yasmin Kroes

Bel of mail Yasmin voor meer informatie.

053 4323807
Stuur een e-mail

Medewerker retour afdeling

Yasmin is parttime medewerkster en zorgt ervoor dat de afhandeling van al uw claims soepel verloopt. Zij is van grote toegevoegde waarde en kan ook prima functioneren in ons verkoopteam in drukke tijden!

Niels Arts

Bel of mail Niels voor meer informatie.

0647138243
Stuur een e-mail

Onze internet marketeer

Niels Arts is onze vaste internet marketeer en “trouble shooter” als het gaan om onze internetwinkels. Bij Niels kunt u terecht met vragen over online samenwerking en affiliate aanvragen m.b.t. Hockeygear.eu, Keepershandschoenen-shop.nl, IpponTime.nl, Hockeywebshop.de en Sportschoenen4u.nl.

©2016 ‘t Hoen Sport   -  ColofonWebdesign door Webton