Fysieke winkel 053 - 432 38 07 

Je nieuwe judopak, judotas of andere judo items koop je natuurlijk bij 't Hoen Sport!

Een compleet assortiment judopakken voor de recreatieve en beginnende wedstrijd judoka vindt u natuurlijk bij t Hoen Sport. Keuze uit recreatie- en semi wedstrijdpakken van o.a. Matsuru, Essimo en Adidas zijn onderdeel van ons assortiment. Daarnaast hebben we een basispakket judotassen, judobanden, rashguards en aanverwante judo-artikelen, welke altijd voorradig zijn in onze winkel aan de Kuipersdijk in Enschede.

Ben je op zoek naar een uitgebreider assortiment dat aansluit op de eisen van de verder gevorderde judoka? Op IpponTime.nl bieden wij een zeer compleet assortiment judo artikelen aan, zoals wedstrijd judopakken, een zeer uitgebreide tassenlijn, blessurepreventie artikelen, etc. van de merken Essimo, Adidas, Matsuru, IpponTime.nl en Fighting Films.

What’s new!

Matsuru Juvo Pink – Matsuru Semi Wedstrijd Pink – Judotassen Judon’t – Rashguards Judon’t

Bent u als vereniging op zoek naar een partner voor de levering van judopakken voor uw leden, clubemblemen, judobanden of bijvoorbeeld sportprijzen? Wij hebben een lucratief samenwerkingsprogramma voor verenigingen! Neemt u eens vrijblijvend contact met ons op om de talloze mogelijkheden te bespreken.

Bekijk al onze acties »

©2016 ‘t Hoen Sport   -  ColofonWebdesign door Webton