Fysieke winkel 053 - 432 38 07 

Voor de ruimste keuze en het beste advies ga je naar de hockeyspecialist...

’t Hoen Sport staat al sinds jaar en dag bekend om haar hockeyspecialisme, dat resulteert in een wel zeer ruime keuze aan hockeysticks, hockeyschoenen en aanverwante artikelen. Wij zijn onder andere dealer van Adidas, Osaka Hockey, The Indian Maharadja, Gryphon, Brabo Hockey, Young1London, TK Hockey, Grays, Cazador, Guerilla, Mercian, Desii, Jamie Dwyer Hockey, Dita Hockey, Asics, Russel en Reece Australia. Verspreid over de bovengenoemde hockeymerken voeren wij een range van meer dan 200 modellen sticks en 45 modellen schoenen, welke wij voortdurend voorradig hebben. Van de meeste merken voeren we nagenoeg de gehele collectie en waar mogelijk zelfs exclusieve producten/limited editions, welke exclusief aan ons geleverd worden.

Bezoek hockeygear.eu »

Naast ons uitgebreide assortiment ben je bij ons natuurlijk aan het juiste adres als het gaat om een deskundig advies; we hebben verschillende hockeyers in dienst welke in overleg met jou kunnen bepalen welke hockeystick of hockeyschoenen het beste passen bij jouw speelstijl. “Keep in mind” Het duurste product is niet altijd het product dat voor jou het beste is….

Ben je in het bezit van onze klantenkaart (aanvragen is kosteloos!) dan ontvang je altijd 10% korting op hockeysticks en hockeyschoenen en over al je andere aankopen krijg je 10% spaartegoed. Op deze manier koop je al je hockeyspullen voordelig maar toch met de service, kennis en persoonlijke aandacht die je van een hockeyspecialist kunt verwachten!

Kortom een bezoekje brengen aan onze winkel aan de Kuipersdijk in Enschede is een must voor elke hockey(st)er!

What’s new!

Adidas 2017-2018 – Osaka Exclusive early intro – Y1Hockey London

Uw hockeyteam of vereniging voordelig en fullservice in de kleding…

Bent u als vereniging, team of sponsor op zoek naar een partner in de levering van clubkleding? Neemt u eens vrijblijvend contact met ons op en gezamenlijk maken we een keuze uit teamkleding van bijvoorbeeld Adidas, Reece Australia, Dita, Brabo , Indian Maharadja, Custom made of MiTeam kleding. Vanaf uw aanvraag tot aan uitlevering van de kleding wordt u geholpen door één vast contactpersoon. Uiteraard tegen scherpe condities en een fullservice werkwijze zoals u van ons gewend bent!

`t Hoen Sport is trots partner te zijn van o.a.:

EHV – PW – OHC BULLY – HHC HAACKEY – GMHC – MHC ALMELO – DHC DRIENERLO – GHHC – HC BOEKEL – HC HOUTEN – USHC – HC LAREN

©2016 ‘t Hoen Sport   -  ColofonWebdesign door Webton